Aporía - Andrew Waits

Títol: Aporía.
Editorial: Dalpine.
Autor: Andrew Waits.
Any de publicació: 2018.
Disseny: Aaron Bloom.
Pàgines: 112.
Mides: 32 x 23,5 cm.
Primera edició de 500 còpies.
ISBN 978-84-09-06218-8.

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

En APORÍA, el fotògraf Andrew Waits aborda el fenomen del ràpid creixement que estan experimentant nombrosos emplaçaments urbans de tot el món. El desig d’explorar els vímets d’un entorn en constant canvi –i com aquest es manifesta en la nostra psique– constitueix l’essència de l’obra. APORÍA suposa la culminació d’aquest esforç, una narrativa onírica construïda a partir del paisatge observat. APORÍA no pretén donar resposta a qüestions relatives als mals del desenvolupament urbà. En lloc d’això, planteja una narrativa fictícia en un intent per reflectir la sensació que alguna cosa falla. Existeix un límit al que pot observar-se en un entorn tan carregat de complexitat. En paraules de Waits: «En general, estem desconnectats dels mecanismes subjacents al sistema en el qual vivim. APORÍA busca subratllar aquesta desconnexió, aquesta lluita per l’enteniment i la connexió. I, com a resultat, potser pot oferir-nos un indici d’allò que subjau al sistema, del lloc en el qual troba refugi la psique col·lectiva d’una població».

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.