ROMA21

Alejandro Acosta

 

Tapa dura
260X185 mm
220 pàg.
ISBN: 978-84-09-48492-8

26.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Les fotografies d’aquest llibre van ser preses en plena pandèmia i mostren una visió menys congestionada de la ciutat eterna. Aquest anòmal escenari en plena era del turisme massiu va permetre a l’artista explorar lliurement el llegat històric que conforma el discurs actual d’occident. A través del mitjà fotogràfic Alejandro Acosta busca en les pedres inertes de Roma respostes a preguntes com què significa occident avui dia, què és un imperi i com es conforma. Té algun sentit la individualitat dins de la creació artística quan els noms propis desapareixen i només queden les obres, els costums i les religions?

En ROMA21 també s’explora la idea de cultura com a eina de dominació i poder polític, així com la d’eternitat i permanència dels conceptes a través dels mitjans materials (la kenosis d’una civilització en les seves pedres i creacions). Com que el narcisisme consisteix a entendre el nostre propi cos com un objecte, l’estudi de les escultures grecoromanes suposa la millor eina per a superposar el nostre temps narcisista al seu origen històric i cultural.

El llibre també inclou frases, poemes i extractes de la literatura universal relacionats amb Roma i un annex amb imatges de dibuixos, pintures i projectes que va realitzar l’artista a partir del seu viatge a la capital italiana.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.