2B

Autor: Andrés Torres Rivas
Dibujos: Andrés Torres Rivas
Diseño: Diego Lara
Impresión: Cofás, Madrid
Edición: Madlibro

10.00

Disponibilitat: En estoc

2B. To Be. Ser o no ser: qüestionament essencial no tan sols per a Hamlet, sinó per als personatges retratats en llapis 2B per Andrés Torres Rivas en la fanzine homònima de 2019. El nihilisme implícit en aquest plantejament continua més viu que mai, quatre segles després, en els 50 dibuixos on l’artista posa rostre als seus peculiars outisders de la societat contemporània.
En 2B ens trobem personatges vulnerables, orgullosos, lliurement sexuals, divertits o turmentats, massa seriosos o massa feliços, que deixen entreveure un subconscient intimista turmentat per una societat que, moltes vegades, simplement no deixa ser. 420 anys després que William Shakespeare escrivís el seu fart parafrasejat Ser o no ser, la qüestió ja no resideix en si continuar sent o no, sinó en com se sobreviu en un món postmodern on tot està vist i tot està per veure; tot ha estat i tot està per ser.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.