ArtsLibris, Fira Internacional del Llibre d’Artista, participa per segon any consecutiu a ARCOlisboa 2020 per a difondre projectes d’edició contemporània.

ArtsLibris en XARXA ARCOlisboa se suma a la iniciativa online d’ARCOlisboa i enviarà una newsletter setmanal, presentant les novetats dels seus editors i vídeos amb reflexions entorn del llibre i les publicacions d’artista, tots els dimecres a partir d’avui 20 maig fins el 10 de juny. 

Agraïm a Andrea Soto Calderón, 42 Línies. Escola d’Art Oviedo i 55SP els vídeos que ens han enviat per a aquesta primera newsletter.

El dia 11 de juny ArtsLibris en XARXA ARCOlisboa participarà en el Fòrum Streaming organitzat per ARCOlisboa, amb una conversa en directe entre Susana Lourenço i João Figueira, coordinada per Andrea Soto Calderón.

Benvinguts i benvingudes a la nostra segona edició virtual!

PROGRAMACIÓ 2020

Foro Streaming ARCOlisboa Online Edition

En aquest vídeo Andrea Soto Calderón, encarregada de coordinar els seminaris de ArtsLibris 2020, ens avança els continguts de la nostra participació en el Fòrum Streaming de ARCOlisboa Online Edition que tindrà lloc el dia 11 de juny a les 18h (hora portuguesa). La temàtica de la conversa que proposarà ArtsLibris girarà entorn a: Com podem pensar avui dia les publicacions d’artista?
Reprodueix vídeo

La repetició com a concepte de llibre

En aquest vídeo Moritz Küng reflexiona sobre el concepte de repetició en el llibre d’artista. Per a això, ha seleccionat 5 llibres de la seva biblioteca personal que treballen, cadascun de manera diferent, les nocions d’alternança, repetició i reproducció. Els llibres d’aquest recorregut són: Circles de Kristján Gudmundsson; Profilo Continu de Sophie Nys; 360º de Martín Vitaliti;Martín Vitaliti; Is there something should know? de Stefanie Leinhos i Raw Materials de Bruce Nauman.

El mitjà imprès com espai discursiu

En aquest vídeo Juan Naranjo, col·leccionista i galerista de Juan Naranjo Galeria d’Art & Documentos ens fa un recorregut històric sobre el mitjà imprès com a espai discursiu dels artistes. Amb exemples que formen part de la seva pròpia col·lecció ens mostra un espectre de publicacions que van des del segle XIX fins als nostres dies, i que podem llegir com a veritables representacions d’època dels estils, estètiques i valors de cada moment històric.

ListaT d'expositors d'Artslibris en XARXA arco lisboa 2020

13L (Barcelona)

42 LINEAS / ESCUELA DE ARTE DE OVIEDO (Oviedo)

55SP (São Paulo)

Ad Hoc (Bilbao)

Afrique in Visu (Paris)

Alias Editorial (Ciutat de Mèxic)

And the editions (Viena)

ARTE ESTAMPA (Madrid)

Artphilein Editions (Lugano)

Atelier Concorde (Lisboa)

Bonito Editorial (Bilbao)

Canadian Centre for Architecture (Montreal)

Carmen Alonso Libros (Santander)

Carmen Hurtado (Barcelona)

CENDEAC (Múrcia)

Chucherías de Arte (Madrid)

Coral Books (Matosinhos)  

Danilo Montanari (Ravena)

Editorial Gustavo Gili (Barcelona)

Editorial Vortex (Viña del Mar)

Naranja Publicaciones (Santiago de Chile)

No_Libros (Barcelona – São Paulo)

Per(r)ucho (València)

PEZPLATA EDICIONES (Madrid)

Pierre Von Kleist (Lisboa)

Pierrot Le Fou (Oporto)

Raíña Lupa/RocíoSantaCruz (Barcleona)

Red Fox Press (Ilha de Achill – Irlanda)

Roser Sales Noguera (Barcelona)

Rubén Barroso (Barcelona)

RV Cultura e Arte (Salvador da Bahia)

STET – livros & fotografias (Lisboa)

Textem Verlag (Hamburgo)

Tinta Invisible edicions (Barcelona)

Tristan Barbará (Barcelona)

Urucum (Lisboa)

Value Manifesto GmbH (Basilea)

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.