Aquest any l’edició de ArtsLibris ARCOlisboa 2021 es desenvolupa únicament de manera virtual a través de la plataforma Arco e-xhibitions, l’espai digital dedicat a presentar exposicions creades per les galeries participants en ARCOlisboa.

ArtsLibris s’uneix a aquesta iniciativa amb la intenció de generar noves modalitats d’exposició i intercanvi en el món de l’edició, de l’art i el pensament a través de dues modalitats: la participació d’editorials nacionals i internacionals que conformen la nostra llibreria física i online, com la nostra TAULA COMÚ per al públic virtual, i la participació d’editorials interessades a participar com EXPOSITORS VIRTUALS en aquesta edició.

La incorporació de ArtsLibris a ARCOmadrid fa sis anys i amb ARCOlisboa fa tres, és una manera de consolidar i estendre els nostres llaços d’una manera activa amb la nostra xarxa d’editors, lectors i col·laboradors i sobretot amb el món artístic i editorial de Portugal, Brasil, Llatinoamèrica i Àfrica.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.