Today, I'm just a butterfly

Títol: Today, I am just a butterfly
Autor: Patrícia Almeida
Editorial: Ghost Editions
Dimensions: 17 x 24 cm
Nº pàgines: 84
Edició: 2020
Ciutat d’edició: Lisboa
ISBN: 978-989-54422-2-5P

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

El 15 d’abril de 2015, Josephine Witt, una activista política independent, va interrompre la roda de premsa del Banc Central Europeu (BCE), llançant una pluja de confeti i papers al seu president, Mario Draghi. Des que abandona el seu seient fins que és retirada pels guàrdies de seguretat passen 23 segons. No obstant això, les fotografies preses pels periodistes presents a la sala circularan durant les següents 24 hores per les xarxes socials, les televisions i la premsa de tot el món. Aquesta publicació és un assaig visual experimental de Patrícia Almeida basat en les imatges fotogràfiques trobades en internet d’aquest esdeveniment.

El títol “Today I’m just a butterfly sending you a sentence” és una cita del manifest de Josephine Witt contra el BCE.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.