Los Salazar

Primera edició, 2022
60 pàgines
160 x 213 mm
ISBN: 978-84-120918-7-8

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

El sisè volum de la col·lecció recull un assaig fotogràfic sobre els rols de la dona com a filla, esposa i mare en una família tradicional gitana. A la seva cultura el matrimoni arriba durant l’adolescència. El casament és un ritu d’iniciació en què la jove és desflorada, en mans d’una gitana més gran, l’Ajuntaora, per honorar la família amb el lliurament de la seva puresa: la virginitat. Després d’aquesta iniciació, la jove s’incorpora al clan com a dona i futura mare. Los Salazar és el testimoni de la fotògrafa Adriana López Sanfeliu sobre l´encarnació de la llei gitana a través de la dona, la garantia de permanència d’aquesta cultura i raça. És una recerca del paisatge interior de la dona gitana més enllà del paper fonamental en la identitat del grup.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.