PROJECTE ARTSLIBRIS

ArtsLibris neix el 2009 com a projecte de fira editorial especialitzada en publicacions d’artista, fotollibre, pensament contemporani, autoedició i publicacions digitals. Compte amb tres fires anuals, ArtsLibris Barcelona, ArtsLibris ARCOmadrid i ArtsLibris ARCOlisboa. Al llarg de catorze edicions, ArtsLibris ha consolidat una trajectòria internacional amb identitat pròpia, arrelada al context mediterrani i iberoamericà.

El diàleg i l’experimentació són el segell principal d’ArtsLibris, les fires del qual acullen projectes de comissariat, seminaris, fòrums de debat, exposicions, performances i col·laboracions interdisciplinàries. El projecte funciona com a teixit viu, una comunitat editorial plural i rigorosa, creant nous punts de trobada entre l’art i la societat a través del llibre-objecte.

Més d´una dècada d´activitat editorial culmina amb un espai permanent, viu i innovador, que compartim amb la galeria RocioSantaCruz. La Llibreria s´especialitza en publicacions d´artista, fotollibre, pensament i autoedició i acull la xarxa d´editors/es, artistes i institucions vinculades a les fires ArtsLibris. També trobareu els nostres títols a la nostra botiga online.

Amb aquesta reinvenció del projecte, ArtsLibris ofereix nous enfocaments al sector de la publicació i proporciona una plataforma de trobada i reflexió.

LLIBRERIA ARTSLIBRIS A BARCELONA

Més d’una dècada d’activitat editorial culmina amb un espai viu i innovador, que comparteix amb la galeria RocioSantaCruz.

Gran Via de les Corts Catalanes, 627 Barcelona
Dilluns a divendres 11h-20h
Dissabte 12-20h

+info

Sant Jordi 2022

Agraïm als autors, les persones que van sortir al carrer malgrat les tempestes ia tots els que van passar per ArtsLibris paradeta i llibreria, a…

Premi Eloi Gimeno

Aquest any per primera vegada ArtsLibris juntament amb la Fundació Foto Colectania i en col·laboració amb l’Associació Amics d’Eloi Gimeno atorgaran el Premi Eloi Gimeno…

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.