Rápido REM

Edició limitada de 250 còpies.
Leporello, 60 pàgines, 170 gr, 170 × 220 mm

Edició, Fotografia i Textos: Miguel Leache
Traducció: Makiko Sese (jp), Peter Grzywacz (en)
Disseny: Underbau
Preimpressió: Lucam
Impressió i enquadernació: Brizzolis
Editorial: Heads Take Away
ISBN: 978-84-09-39966-6

© Photographs and text Miguel Leache, 2022

Premi ArtsLibris – Banc Sabadell 2022

43.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

“Quan discuteixo en somnis amb algú que em refuta i instrueix, sóc jo el que s’instrueix a si mateix, és a dir, el que reflexiona. I aquesta reflexió és vista sota forma de diàleg. Podem, doncs, admirar-nos que els pobles antics expressaran el que pensaven en presència de la serp (com Eva) amb les paraules «la serp em va dir», «el Senyor em va dir», «el meu esperit em va dir?» Com que no sabem exactament on pensem, podem situar el pensament on vulguem.I així com es pot parlar creient que les paraules provenen dun tercer, també es pot pensar en alguna cosa com si ens ho haguessin dit: Genius Socratis, lesperit de Sòcrates, etcètera.Quantes coses sorprenents podrien descobrir-se a través dels somnis!”

Aforismes

G.C. Lichtenberg

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.